Bestel nu de speciale Valentijnsdag giftbox

Valentijnsdag. De dag waarbij je extra aandacht voor elkaar hebt. Een goede reden om eens lekker uit eten te gaan, of samen iets leuks te gaan doen. Dit jaar zal het allemaal anders zijn...Covid -19 is helaas nog steeds aanwezig en kan roet in het eten gooien van je Valentijnsplannen.

Valentijnsdag 2021 krijgt zo een nieuwe lading. Je kunt 14 februari aangrijpen om naast je geliefde, beste vriend / vriendin of een familielid te verwennen, ook iemand te bedanken.

Op deze dag van de liefde mag je tenslotte iedereen die het verdient extra in het zonnetje zetten, toch?

Dankbaarheid heeft voor mij persoonlijk veel betekenins in de periode waarin wij ons nu allemaal bevinden. Er zijn zoveel mensen die wij nu kunnen bedanken voor alles wat ze doen, of een hart onder de riem kunnen steken.

Het hart van Valentijn!

De horeca, evenementenbranche, kapsalons, detailhandel, masseurs..en nog veel meer beroepen, die al geruime tijd hun bedrijf hebben moeten sluiten vanwege de lockdown. Hoe fijn is het voor hen, om te weten dat je aan ze denkt? Of het winkelpersoneel van de supermarkt, de pakketbezorgers, zorgmedewerkers, handhavers van de wet en brandweer. Elke dag staan zij voor ons klaar, terwijl soms het onmogelijke van ze gevraagd wordt. Je kunt vast wel iemand bedenken, die juist nu wel een attentie verdient. Stel je hun gezicht eens voor, als jij ze verrast met een speciale Valentijn giftbox!

Daarom heb ik met liefde een bijzonder Valentijns cadeau samengesteld. VAN jou, voor degene die het verdient op deze speciale dag.

Ik heb dit jaar gekozen voor een PUUR JO giftbox met luxe lichaamsverzorging en heerlijke bonbons. Zo verzorg je jezelf aan de buitenkant, en aan de binnenkant! De bonbons zijn ambachtelijk gemaakt.

Beide producten staan voor handgemaakte, lokaal en met liefde gecreëerde producten.

Wat zit er precies in de Valentijn giftbox?

                                                                          - PUUR JO handgemaakte zeep geur oceaan

                                                                          - Bamboe zeepbakje

                                                                          - PUUR JO luxe badzout / badkaviaar geur oceaan

                                                                          - Een loofah bath bombs geur oceaan

                                                                          - PUUR JO haarhanddoek (hair-towel)

                                                                          - Een doosje gevuld met 5 bonbons

                                                                          - Een leuk valentijnskaart

De verzorgingsproducten van PUUR JO zijn vrij van Parabenen, SLES, SLS en PEG en zijn dierproefvrij. Wel zo natuurlijk, wel zo fijn.

Voor dit heerlijke, luxe Valentijnspakket betaal je slechts €35,00. Bestel het hier en verras die speciale persoon (of jezelf?) met pure verwennerij!

https://www.puurjo.nl/producten/valentijn

Naar het overzicht