Meld je aan voor onze nieuwsbrief !

Haar en hoofdhuidproblemen

Wij geven de klant mooi haar.

Om het resultaat te bereiken, adviseren wij altijd de drie stappen:
1   Reinig
2   Verzorg
3   Modelleer

Deze stappen zullen tijdens het bezoek ook besproken worden en komen weer terug in het advies voor thuis. 

I - diagnose

Specialist Jolanda is in staat om de juiste diagnose te stellen.

Door middel van de  'I-diagnose' , een camera die uw haar en hoofdhuid vastlegt en vergroot. Om zo tot een aantoonbaar oordeel te komen.

Elk persoon is uniek en elk haartype heeft zijn specifieke behoeften. Na een zorgvuldige diagnose van uw haar en hoofdhuid stellen wij een gepersonaliseerde verzorgingsprogramma samen.

Alle producten zijn zorgvuldig samengesteld om u de persoonlijke verzorging te geven die u ook verwacht.

Mediceuticals:

Ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn zeer geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar.

Haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen:Hairkit voor normaal tot fijn haar, deze bestaat uit drie producten.

1) - Folligen shampoo bij haaruitval en dunner wordend haar i.c.m fijn tot normaal haar en hoofdhuid. Triaminocoptinol ondersteunt het verminderen van overmatig haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei. NutraCell stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid, wat zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen.

of Saturate shampoo bij haaruitval en dunner wordend haar i.c.m droog haar en een droge hoofdhuid.

2) - Vitatin conditioner bij normaal tot droog of chemisch behandeld haar. Vochtregulerend, verzorgend, glans.

3) - Cellagen haarfollikel & hoofdhuid stimulator, geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar bij hormonale veranderingen zoals zwangerschap of de overgang. Triaminocoptinol, Nutracell, Femmingen,zuivert de hoofdhuid van o.a DHT (dihydrotestosteron).Prijs: €60,75

HaarherstelHairkit voor haarherstel, deze bestaat uit drie producten.

1) - Vivid een zuiverende en diepreinigende shampoo, geschikt bij cosmetische build-up, chemische haarbehandelingen, zwemmershaar en haarwerken. Zuiverend, verwijdert o.a chloor en cosmeticaresten. Reguleert de zuurgraad (ph-waarde) van de hoofdhuid en het haar.

2) - Volume & Strength voor normaal tot fijn, dun of breekbaar haar. Repareert de schubbenlaag van het haar en gespleten haarpunten. Herstelt de vochtbalans, glans en elasticiteit van het haar. Beperkt de schade bij thermische toepassingen. Geeft het haar volume.

3) - Final Wash een verzorgende conditioner bij normaal tot fijn, dun of beschadigd haar. Natuurlijk appel-azijncider bevordert de juiste zuurgraad van haar en hoofdhuid. Remt chemische processen (o.a van verfbehandelingen). Maakt het haar makkelijk doorkambaar en geeft een natuurlijke glans.Prijs €61,75