Hairweaving:

BINNENKORT BIJ HAARBALANS

We hebben een training gevolgd bij Yells, deze wordt gegeven door Mariëlle Bastiaansen bekend van de tv.

Op dit moment zijn wij nog druk aan het trainen, deze behandeling wordt nog niet aangeboden in de salon.

Hairweaving is een praktische en mooie oplossing voor haarvermeerdering en/of haarverlenging.

De Hearweaving van Djarling is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarexpert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd. Het haar wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look. Het toegevoegde haar smelt samen met het eigen aar. Je ziet gen streepjes of strengetjes en je kunt het haar ook normaal borstelen, wassen, stylen en zelfs opsteken. 

Het blijkt vaak dé oplossing te zijn voor vrouwen en tieners met alopecia (vrouwelijke kaalheid), tijdelijk dunner haar (stress of chemo) en van nature dun haar. Kapsalon Haarbalans is een gecertifeerde ANKO haarwerksalon en heeft verschillende contracten gesloten met zorgverzekeraars voor vergoedingen op medische basis.

Haar van topkwaliteit

Djarling hair is 100% natuurlijk, heel dun en handgemaakte 'matjes' wordt uitsluitend gebruikgemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt. Djarling Hair is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. Beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goedgecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Aangezien wij op maat leveren is het lastig om prijzen te noemen. Om u toch een indicatie te kunnen geven hieronder de uitleg van de prijzen voor de eerste behandeling en een aantal voorbeelden. Let wel, bij de eerste behandeling koopt u het Djarling Hair. Dit eenmaal gekocht haar kunt u minimaal 6 maanden tot 12 maanden hergebruiken. Om de twee maanden komt u terug om alleen het Djarling Hair weer omhoog te laten zetten, hiervoor hanteren we vaste prijzen inclusief knippen en stylen.

De prijzen voor de eerste behandeling zijn gebaseerd op twee factoren, namelijk de aantal handgeweven randen van uw eigen haar dat u nodig heeft en het aantal banen Djarling Hair.

De eerste behandeling zal meer tijd in beslag nemen, omdat we het haar terplekke op maat samenstellen en het daarna in uw eigen haar geknipt wordt, zodat het een geheel vormt. Dit is in de prijs inbegrepen.

Om de twee maanden wordt de weaving omhoog geplaatst, we halen dan de handgeweven mini - dunne randen eruit en weven deze opnieuw tegen uw hoofdhuid. Daarna wordt het haar er weer terug in genaaid. Factoren zoals de snelheid dat uw eigen haar groeit en de juiste verzorging spelen bij dit advies een rol. 

Interesse? Maak een adviesafspraak 024-3480880 zodat we kunnen gaan bespreken wat je wensen zijn, en wat de mogelijkheden zijn. De weaving worden op een andere dag geplaatst, deze worden besteld, zijn niet op voorraad. Er wordt een aanbetaling gedaan van 50%. 

 

IMG_1619 IMG_1608 IMG_1611 IMG_1610 Djarling-Hairextension-the-hair-is-sewn-into-micro-thin-weave-edges-450x450