Hairweaving Djarling Hair

AANBIEDING MAAND APRIL

- 2 vlechten

- 3 Djarling hair weaves 50 cm

- model knippen en föhnen

- gratis haarverzorging voor thuisgebruik 1 shampoo 250 ml + 1 conditioner 250 ml

- Prijs€450,00 *

- eindresultaat meer volume

* kies je voor meerdere vlechten, hairweaves of andere haarlengte in het haar. Dan worden deze kosten extra berekend.

 

 

Hairweaving maakt mooi haar mogelijk voor iedereen.

Het Deense merk Djarling staat voor de veiligste techniek van haarverlenging en vermeerdering met 100% natuurlijk haar van de allerbeste kwaliteit.

Djarling Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit. Voor Djarling Hair wordt uitsluitend gebruik gemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

Djarling Hair is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. Het is beschikbaar in 20 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Het weefsysteem van Djarling Hair is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Ook bij het inzetten en uithalen wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Het haar wordt met naald en draad aan het vlechtje bevestigd. Het voelt alsof Djarling Hair deel uitmaakt van je eigen haar. Na ongeveer twee maanden wordt het vlechtje losgehaald, opnieuw dicht op de hoofdhuid gevlochten en wordt Djarling Hair weer terug geplaatst.

Heeft u interesse in een hairweaving bel dan naar 024 -3480880 en vraag naar Jolanda. Voor prijsopgave kunt u het beste een intake gesprek inplannen.

Zo kunnen we het beste een prijsindicatie geven, dit ivm hoeveel vlechtjes, welke haarlengte, welke kleur etc etc.

Tevens zijn wij een erkend ANKO Haarwerkspecialist, wij declareren bij verschillende zorgverzekeraars.