Nieuws

EXTRA MAATREGELEN VAKANTIE PERIODE

Geschreven op

Heb je de komende week een afspraak staan of na 24 augustus dan zijn er EXTRA CORONA MAATREGELEN: - ben je op vakantie geweest in een land met code oranje of rood dan graag thuis in quarantaine. Het is dan NIET mogelijk om in die twee weken een afspraak te hebben in de ka... Lees meer »

VAKANTIESLUITING

Geschreven op

Na een drukke hectische periode moeten we weer even de accu opladen. De salon is gesloten week 30 - 32 - 33 en 34. Vaf woensdag 26 augustus sta ik weer graag voor u klaar. Ik wens jullie allemaal een zonnige vakantie toe. Lees meer »

Verkiezing de leukste ZZP-er van Over-betuwe

Geschreven op

Hoe trots kan en mag je zijn, Kapsalon Haarbalans heeft een gouden Award gewonnen met de titel "DE leukste ZZP-er van Over-Betuwe". Klanten kunnen stemmen, moeten diverse vragen beantwoorden en geven een cijfer. Hier komt een gemiddelde cijfer uit..... Lees meer »

PROTOCOL

Geschreven op

Lees meer »

Kapsalon mag weer open op 11 mei

Geschreven op

Lieve klanten, Wauw wat een enorme belangstelling voor Kapsalon Haarbalans. Dat doet mij erg goed...Ik kan helaas de afgelopen 7 weken niet meer inhalen en ik kan ook niet meer uren in een dag maken. Op dit moment wordt er een reservelijst gemaakt voor vaste en nieuwe kla... Lees meer »

PROTOCOL verantwoord naar de kapper in Coronatijd

Geschreven op

Op dit moment van schrijven is de kapsalon gesloten t/m 20 mei 2020. Voor klanten: - blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (koorts) en/ of benauwdheidsklachten - kom alleen naar de salon,... Lees meer »

SLUITING DOOR CORONA CRISIS

Geschreven op

Lieve klanten, Zoals jullie allemaal hebben gehoord moeten de kapsalons gesloten blijven tot in ieder geval 28 april. Er wordt aangegeven dat 1 week voor de 28ste april opnieuw wordt gekeken hoe verder...Vreselijk nieuws maar gezondheid blijft op nr 1 staan. Lees meer »

STORING KPN

Geschreven op

Helaas hebben we een storing met KPN, wij zijn bereikbaar onder het volgende nummer: 06 - 81034746 Lees meer »

Global Curl behandeling

Geschreven op

Nieuwe krul knip behandeling Global Curl Haarbalans de Luxe Herken jij deze "problemen" Pluis, onhandelbaar, geen model, moeilijk doorkambaar? Drogen duurt een eeuwigheid. Mijn haar wordt altijd te kort geknipt. Dan is de Global Curl techniek ideaal voor jouw haar! Lees meer »

DE verandering

Geschreven op

Vanaf nu te boeken een nieuw arrangement "DE verandering". Kleine veranderingen groots effect, dat is de insteek bij dit arrangement. Lees meer »