Nieuws

PROTOCOL

Geschreven op

Lees meer »

Kapsalon mag weer open op 11 mei

Geschreven op

Lieve klanten, Wauw wat een enorme belangstelling voor Kapsalon Haarbalans. Dat doet mij erg goed...Ik kan helaas de afgelopen 7 weken niet meer inhalen en ik kan ook niet meer uren in een dag maken. Op dit moment wordt er een reservelijst gemaakt voor vaste en nieuwe kla... Lees meer »

PROTOCOL verantwoord naar de kapper in Coronatijd

Geschreven op

Op dit moment van schrijven is de kapsalon gesloten t/m 20 mei 2020. Voor klanten: - blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (koorts) en/ of benauwdheidsklachten - kom alleen naar de salon,... Lees meer »

SLUITING DOOR CORONA CRISIS

Geschreven op

Lieve klanten, Zoals jullie allemaal hebben gehoord moeten de kapsalons gesloten blijven tot in ieder geval 28 april. Er wordt aangegeven dat 1 week voor de 28ste april opnieuw wordt gekeken hoe verder...Vreselijk nieuws maar gezondheid blijft op nr 1 staan. Lees meer »

STORING KPN

Geschreven op

Helaas hebben we een storing met KPN, wij zijn bereikbaar onder het volgende nummer: 06 - 81034746 Lees meer »

Global Curl behandeling

Geschreven op

Nieuwe krul knip behandeling Global Curl Haarbalans de Luxe Herken jij deze "problemen" Pluis, onhandelbaar, geen model, moeilijk doorkambaar? Drogen duurt een eeuwigheid. Mijn haar wordt altijd te kort geknipt. Dan is de Global Curl techniek ideaal voor jouw haar! Lees meer »

DE verandering

Geschreven op

Vanaf nu te boeken een nieuw arrangement "DE verandering". Kleine veranderingen groots effect, dat is de insteek bij dit arrangement. Lees meer »

Nieuw ECO Marlie producten CG PROOF

Geschreven op

De eerste CG kapsalon in de regio Nijmegen.. Kapsalon Haarbalans die volgens de CG knipmethode knipt en werkt met CG producten. De producten bestaan meer dan uit 98% uit natuurlijke ingrediënten die voor een heel groot gedeelte van biologische landbouw komen. Lees meer »

Curly Girl kniptechniek ECO proef

Geschreven op

Een nieuwe kniptechniek voor krullend haar. Belangrijk bij deze behandeling is ook welke haarverzorgings producten en stylings producten je gebruikt. Voor de echte krullenbollen die houden van mooi, gezond haar En een groen milieu. Deze kniptechniek beheerst Jolanda. Lees meer »

Plantaardige haarkleuring Botanēa

Geschreven op

Wordt verwacht, een 100% plantaardige professionele haarkleuring. Voor elke klant wordt er een op maat gemaakte plantenkleuring klaar gemaakt. De poeders worden gemengd met heet water. Lees meer »