Nieuws

Prijsverhoging

Prijsverhoging per 1 november 2020 Het afgelopen jaar zijn er veel dingen veranderd door de Covid-19. De grondstoffen van producten, materialen, tr... Lees meer »

MONDKAPJES

Vanaf vandaag is het een dringend advies om een mondkapje te dragen in de kapsalon. Zelf draag ik een mondkapje, het zou fijn zijn als u dit ook do... Lees meer »

We zijn weer geopend

De vakantie zit er voor vele van ons er weer op, ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten van je welverdiende vakantie.Al zal het allemaal anders... Lees meer »

Keuzes maken

In de vakantie periode is er altijd ruimte om na te denken over bepaalde zaken.Door het ongelofelijke succes van één van mijn specialisaties het kr... Lees meer »

Verkiezing de leukste ZZP-er van Over-betuwe

Hoe trots kan en mag je zijn, Kapsalon Haarbalans heeft een gouden Award gewonnen met de titel "DE leukste ZZP-er van Over-Betuwe". Lees meer »

PROTOCOL

Lees meer »

Kapsalon mag weer open op 11 mei

Lieve klanten, Wauw wat een enorme belangstelling voor Kapsalon Haarbalans. Dat doet mij erg goed...Ik kan helaas de afgelopen 7 weken niet meer in... Lees meer »

PROTOCOL verantwoord naar de kapper in Coronatijd

Op dit moment van schrijven is de kapsalon gesloten t/m 20 mei 2020. Voor klanten: blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: n Lees meer »

SLUITING DOOR CORONA CRISIS

Lieve klanten, Zoals jullie allemaal hebben gehoord moeten de kapsalons gesloten blijven tot in ieder geval 28 april. Lees meer »

Global Curl behandeling

Nieuwe krul knip behandeling Global Curl Haarbalans de Luxe Herken jij deze "problemen" Pluis, onhandelbaar, geen model, moeilijk doorkambaar? Lees meer »

DE verandering

Vanaf nu te boeken een nieuw arrangement "DE verandering". Kleine veranderingen groots effect, dat is de insteek bij dit arrangement. Lees meer »

Nieuw ECO Marlie producten CG PROOF

De eerste CG kapsalon in de regio Nijmegen.. Kapsalon Haarbalans die volgens de CG knipmethode knipt en werkt met CG producten. Lees meer »