Nieuws

We zijn weer geopend

Geschreven op

De vakantie zit er voor vele van ons er weer op, ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten van je welverdiende vakantie.Al zal het allemaal anders zijn geweest door de Corona. Om de veiligheid te kunnen blijven garanderen verzoek ik u het volgende: Lees meer »

Keuzes maken

Geschreven op

In de vakantie periode is er altijd ruimte om na te denken over bepaalde zaken.Door het ongelofelijke succes van één van mijn specialisaties het krullen knippen zijn mijn werktijden wat te gek geworden.De wachttijd is inmiddels opgelopen naar 6 weken.Mijn passie ligt o.a... Lees meer »

EXTRA MAATREGELEN VAKANTIE PERIODE

Geschreven op

Heb je de komende week een afspraak staan of na 24 augustus dan zijn er EXTRA CORONA MAATREGELEN: - ben je op vakantie geweest in een land met code oranje of rood dan graag thuis in quarantaine. Het is dan NIET mogelijk om in die twee weken een afspraak te hebben in de ka... Lees meer »

Verkiezing de leukste ZZP-er van Over-betuwe

Geschreven op

Hoe trots kan en mag je zijn, Kapsalon Haarbalans heeft een gouden Award gewonnen met de titel "DE leukste ZZP-er van Over-Betuwe". Klanten kunnen stemmen, moeten diverse vragen beantwoorden en geven een cijfer. Hier komt een gemiddelde cijfer uit..... Lees meer »

PROTOCOL

Geschreven op

Lees meer »

Kapsalon mag weer open op 11 mei

Geschreven op

Lieve klanten, Wauw wat een enorme belangstelling voor Kapsalon Haarbalans. Dat doet mij erg goed...Ik kan helaas de afgelopen 7 weken niet meer inhalen en ik kan ook niet meer uren in een dag maken. Op dit moment wordt er een reservelijst gemaakt voor vaste en nieuwe kla... Lees meer »

PROTOCOL verantwoord naar de kapper in Coronatijd

Geschreven op

Op dit moment van schrijven is de kapsalon gesloten t/m 20 mei 2020. Voor klanten: - blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (koorts) en/ of benauwdheidsklachten - kom alleen naar de salon,... Lees meer »

SLUITING DOOR CORONA CRISIS

Geschreven op

Lieve klanten, Zoals jullie allemaal hebben gehoord moeten de kapsalons gesloten blijven tot in ieder geval 28 april. Er wordt aangegeven dat 1 week voor de 28ste april opnieuw wordt gekeken hoe verder...Vreselijk nieuws maar gezondheid blijft op nr 1 staan. Lees meer »

STORING KPN

Geschreven op

Helaas hebben we een storing met KPN, wij zijn bereikbaar onder het volgende nummer: 06 - 81034746 Lees meer »

Global Curl behandeling

Geschreven op

Nieuwe krul knip behandeling Global Curl Haarbalans de Luxe Herken jij deze "problemen" Pluis, onhandelbaar, geen model, moeilijk doorkambaar? Drogen duurt een eeuwigheid. Mijn haar wordt altijd te kort geknipt. Dan is de Global Curl techniek ideaal voor jouw haar! Lees meer »