Nieuws

DE verandering

Geschreven op

Vanaf nu te boeken een nieuw arrangement "DE verandering". Kleine veranderingen groots effect, dat is de insteek bij dit arrangement. Lees meer »

VAKANTIESLUITING

Geschreven op

De salon is gesloten van 19 augustus t/m 10 september 2019. Op woensdag 11 september sta ik weer graag voor u klaar. Lees meer »

Nieuw ECO Marlie producten CG PROOF

Geschreven op

De eerste CG kapsalon in de regio Nijmegen.. Kapsalon Haarbalans die volgens de CG knipmethode knipt en werkt met CG producten. De producten bestaan meer dan uit 98% uit natuurlijke ingrediënten die voor een heel groot gedeelte van biologische landbouw komen. Lees meer »

Curly Girl kniptechniek ECO proef

Geschreven op

Een nieuwe kniptechniek voor krullend haar. Belangrijk bij deze behandeling is ook welke haarverzorgings producten en stylings producten je gebruikt. Voor de echte krullenbollen die houden van mooi, gezond haar En een groen milieu. Deze kniptechniek beheerst Jolanda. Lees meer »

Plantaardige haarkleuring Botanēa

Geschreven op

Wordt verwacht, een 100% plantaardige professionele haarkleuring. Voor elke klant wordt er een op maat gemaakte plantenkleuring klaar gemaakt. De poeders worden gemengd met heet water. Lees meer »

Kapsalon Haarbalans gaat VERHUIZEN

Geschreven op

Kapsalon Haarbalans gaat VERHUIZEN... Na lang nadenken hebben we deze beslissing genomen. Ruim 15 jaar geleden ben ik klein begonnen, en ben in de loop der jaren enorm gegroeid. Super fijn en enorm trots dat ik dit heb bereikt. Lees meer »

Prijsverhoging per 1 januari 2019

Geschreven op

Met ingang van 1 januari 2019 zijn wij genoodzaakt om de prijzen te verhogen. Dit komt o.a door de verhoging van het BTW tarief van 6 naar 9%. Een tweetal loonsverhogingen voor het personeel, stijging van de Sociale lasten en verzekeringen. Lees meer »

Eigen label PUUR JO

Geschreven op

Vanaf 6 juni komt er een eigen verzorgingslijn PUUR JO. Een organische volume shampoo en volume crème, parabenen, sulfaten, siliconen, sls, parfum en dierproefvrij. Een heerlijke geur van mandarijn en mint. Volg ons op FB PUUR JO Lees meer »

Opleiding Kapper niveau 2 - 3 - 4

Geschreven op

Vanaf september 2017 gaan wij starten met een Particuliere kappersopleiding.Wil jij allround kapper worden?Wil je een carriere switch maken?Ben je creatief en een aanpakker? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou, meer info www.haarbalans-kappersopleiding.nl Lees meer »

Opleiding Basis Visagie

Geschreven op

Heb jij passie voor uiterlijke verzorging en make- up?Wil je professionele visagietechnieken toepassen bijzelf of bij andere?Ben je creatief en heb je gevoel voor kleur en vorm? Dan is deze nieuwe opleiding iets voor jou.Haarbalans gaat starten met een basis opleiding van... Lees meer »