Nieuws

Donderdag 17 januari 2019

Geschreven op

Op donderdag 17 januari as zijn wij pas om 11:00 geopend. Lees meer »

Lifestyle

Geschreven op

Binnenkort nieuwe lifestyle artikelen bij ons in de salon. Denk aan potten, kunstplantjes, kaarsjes, plate, lantaarns en nog meer.. Lees meer »

PUUR JO wellness arrangement

Geschreven op

PUUR JO Wellness arrangement: - Ontvangst met een verse cappuccino of verse biologische thee - Uitgebreid advies over de PUUR JO producten - Hoofdwasmassage met PUUR JO haarmasker, met de geur van menthol - Knip beleving - Mini hapjes - Styling met PUUR JO producten - PUU... Lees meer »

Prijsverhoging per 1 januari 2019

Geschreven op

Met ingang van 1 januari 2019 zijn wij genoodzaakt om de prijzen te verhogen. Dit komt o.a door de verhoging van het BTW tarief van 6 naar 9%. Een tweetal loonsverhogingen voor het personeel, stijging van de Sociale lasten en verzekeringen. Lees meer »

LET OP !!!!!!!

Geschreven op

Nog 9 weken en dan is het Kerstmis. In onze agenda staan al aardig wat afspraken ingeboekt. Advies is om vroegtijdig in te plannen voor deze drukke periode. Want vol=vol. We willen iedereen evenveel aandacht geven. De week voor kerst hanteren we de normale openingstijden. Lees meer »

Uw afspraak

Geschreven op

Wegens onze drukke agenda, verzoeken we u vriendelijk om ruim op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak. Indien u te laat op uw afspraak verschijnt, kunnen we niet garanderen dat uw afspraak volledig uitgevoerd kan worden. Lees meer »

Verkiezing Leukste kapsalon Gemeente Nijmegen

Geschreven op

Kapsalon Haarbalans is weer genomineerd voor de verkiezing Leukste Kapsalon van Gemeente Nijmegen. Al twee jaar op rij hebben we deze prijs gewonnen. Het zou mooi zijn om dit jaar ook deze prijs te winnen. Doe je mee ! Lees meer »

Eigen label PUUR JO

Geschreven op

Vanaf 6 juni komt er een eigen verzorgingslijn PUUR JO. Een organische volume shampoo en volume crème, parabenen, sulfaten, siliconen, sls, parfum en dierproefvrij. Een heerlijke geur van mandarijn en mint. Volg ons op FB PUUR JO Lees meer »

Opleiding Kapper niveau 2 - 3 - 4

Geschreven op

Vanaf september 2017 gaan wij starten met een Particuliere kappersopleiding.Wil jij allround kapper worden?Wil je een carriere switch maken?Ben je creatief en een aanpakker? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou, meer info www.haarbalans-kappersopleiding.nl Lees meer »

Opleiding Basis Visagie

Geschreven op

Heb jij passie voor uiterlijke verzorging en make- up?Wil je professionele visagietechnieken toepassen bijzelf of bij andere?Ben je creatief en heb je gevoel voor kleur en vorm? Dan is deze nieuwe opleiding iets voor jou.Haarbalans gaat starten met een basis opleiding van... Lees meer »