Nieuws

VERHUIZEN

Geschreven op

Eindelijk goed nieuws, de woning en bedrijfspand is verkocht. Zoals het er nu uitziet en als alles gaat verlopen zoals de planning, dan werk ik vanaf woensdag 12 februari op de nieuwe locatie. Nieuw adres: Kweldam 17 6678 DK Oosterhout (gld) 06-81034746 Lees meer »

GESLOTEN

Geschreven op

Wij zijn GESLOTEN van 25 december t/m 7 januari 2020. U bent van harte welkom op 8 januari vanaf 10:00 Lees meer »

Global Curl behandeling

Geschreven op

Nieuwe krul knip behandeling Global Curl Haarbalans de Luxe Herken jij deze "problemen" Pluis, onhandelbaar, geen model, moeilijk doorkambaar? Drogen duurt een eeuwigheid. Mijn haar wordt altijd te kort geknipt. Dan is de Global Curl techniek ideaal voor jouw haar! Lees meer »

DE verandering

Geschreven op

Vanaf nu te boeken een nieuw arrangement "DE verandering". Kleine veranderingen groots effect, dat is de insteek bij dit arrangement. Lees meer »

Nieuw ECO Marlie producten CG PROOF

Geschreven op

De eerste CG kapsalon in de regio Nijmegen.. Kapsalon Haarbalans die volgens de CG knipmethode knipt en werkt met CG producten. De producten bestaan meer dan uit 98% uit natuurlijke ingrediënten die voor een heel groot gedeelte van biologische landbouw komen. Lees meer »

Curly Girl kniptechniek ECO proef

Geschreven op

Een nieuwe kniptechniek voor krullend haar. Belangrijk bij deze behandeling is ook welke haarverzorgings producten en stylings producten je gebruikt. Voor de echte krullenbollen die houden van mooi, gezond haar En een groen milieu. Deze kniptechniek beheerst Jolanda. Lees meer »

Plantaardige haarkleuring Botanēa

Geschreven op

Wordt verwacht, een 100% plantaardige professionele haarkleuring. Voor elke klant wordt er een op maat gemaakte plantenkleuring klaar gemaakt. De poeders worden gemengd met heet water. Lees meer »

Eigen label PUUR JO

Geschreven op

Vanaf 6 juni komt er een eigen verzorgingslijn PUUR JO. Een organische volume shampoo en volume crème, parabenen, sulfaten, siliconen, sls, parfum en dierproefvrij. Een heerlijke geur van mandarijn en mint. Volg ons op FB PUUR JO Lees meer »

Opleiding Kapper niveau 2 - 3 - 4

Geschreven op

Vanaf september 2017 gaan wij starten met een Particuliere kappersopleiding.Wil jij allround kapper worden?Wil je een carriere switch maken?Ben je creatief en een aanpakker? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou, meer info www.haarbalans-kappersopleiding.nl Lees meer »

Leukste Kapsalon van Gemeente Nijmegen

Geschreven op

Voor de 2 jaar op rij heeft Kapsalon Haarbalans de verkiezing " De leukste kapsalon van Gemeente Nijmegen" gewonnen. Wij zijn ontzettend trots op deze prijs. Wij willen alle klanten die gestemd hebben hartelijk bedanken. Lees meer »