Nieuws

Eigen label PUUR JO

Geschreven op

Vanaf 6 juni komt er een eigen verzorgingslijn PUUR JO. Een organische volume shampoo en volume crème, parabenen, sulfaten, siliconen, sls, parfum en dierproefvrij. Een heerlijke geur van mandarijn en mint. Volg ons op FB PUUR JO Lees meer »

Opleiding Kapper niveau 2 - 3 - 4

Geschreven op

Vanaf september 2017 gaan wij starten met een Particuliere kappersopleiding.Wil jij allround kapper worden?Wil je een carriere switch maken?Ben je creatief en een aanpakker? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou, meer info www.haarbalans-kappersopleiding.nl Lees meer »

Opleiding Basis Visagie

Geschreven op

Heb jij passie voor uiterlijke verzorging en make- up?Wil je professionele visagietechnieken toepassen bijzelf of bij andere?Ben je creatief en heb je gevoel voor kleur en vorm? Dan is deze nieuwe opleiding iets voor jou.Haarbalans gaat starten met een basis opleiding van... Lees meer »

Leukste Kapsalon van Gemeente Nijmegen

Geschreven op

Voor de 2 jaar op rij heeft Kapsalon Haarbalans de verkiezing " De leukste kapsalon van Gemeente Nijmegen" gewonnen. Wij zijn ontzettend trots op deze prijs. Wij willen alle klanten die gestemd hebben hartelijk bedanken. Lees meer »

Haarbalans Kappersopleiding

Geschreven op

Wil je allround kapper worden? Ben je toe aan een carriere switch? Voor 18 jaar en ouder Binnenkort een informatie avond / open huis over deze particuliere opleiding. Lees meer »

Welke specialiteit zoekt u

Geschreven op

Het beste en soms toch nog een beetje beter. Bij Kapsalon Haarbalans betaalt u de prijs op niveau. Wat betekent dat nou eigenlijk? Heel simpel. Afhankelijk van de functie van een medewerker betaalt u een hogere of lagere prijs. Lees meer »