LET OP !!!!!!!

Geschreven op

Nog 9 weken en dan is het Kerstmis. In onze agenda staan al aardig wat afspraken ingeboekt. Advies is om vroegtijdig in te plannen voor deze drukke periode. Want vol=vol. We willen iedereen evenveel aandacht geven. De week voor kerst hanteren we de normale openingstijden. Lees meer »

Uw afspraak

Geschreven op

Wegens onze drukke agenda, verzoeken we u vriendelijk om ruim op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak. Indien u te laat op uw afspraak verschijnt, kunnen we niet garanderen dat uw afspraak volledig uitgevoerd kan worden. Lees meer »

Verkiezing Leukste kapsalon Gemeente Nijmegen

Geschreven op

Kapsalon Haarbalans is weer genomineerd voor de verkiezing Leukste Kapsalon van Gemeente Nijmegen. Al twee jaar op rij hebben we deze prijs gewonnen. Het zou mooi zijn om dit jaar ook deze prijs te winnen. Doe je mee ! Lees meer »

Eigen label PUUR JO

Geschreven op

Vanaf 6 juni komt er een eigen verzorgingslijn PUUR JO. Een organische volume shampoo en volume crème, parabenen, sulfaten, siliconen, sls, parfum en dierproefvrij. Een heerlijke geur van mandarijn en mint. Volg ons op FB PUUR JO Lees meer »

Opleiding Kapper niveau 2 - 3 - 4

Geschreven op

Vanaf september 2017 gaan wij starten met een Particuliere kappersopleiding.Wil jij allround kapper worden?Wil je een carriere switch maken?Ben je creatief en een aanpakker? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou, meer info www.haarbalans-kappersopleiding.nl Lees meer »

Opleiding Basis Visagie

Geschreven op

Heb jij passie voor uiterlijke verzorging en make- up?Wil je professionele visagietechnieken toepassen bijzelf of bij andere?Ben je creatief en heb je gevoel voor kleur en vorm? Dan is deze nieuwe opleiding iets voor jou.Haarbalans gaat starten met een basis opleiding van... Lees meer »

Leukste Kapsalon van Gemeente Nijmegen

Geschreven op

Voor de 2 jaar op rij heeft Kapsalon Haarbalans de verkiezing " De leukste kapsalon van Gemeente Nijmegen" gewonnen. Wij zijn ontzettend trots op deze prijs. Wij willen alle klanten die gestemd hebben hartelijk bedanken. Lees meer »

Haarbalans Kappersopleiding

Geschreven op

Wil je allround kapper worden? Ben je toe aan een carriere switch? Voor 18 jaar en ouder Binnenkort een informatie avond / open huis over deze particuliere opleiding. Lees meer »

Welke specialiteit zoekt u

Geschreven op

Het beste en soms toch nog een beetje beter. Bij Kapsalon Haarbalans betaalt u de prijs op niveau. Wat betekent dat nou eigenlijk? Heel simpel. Afhankelijk van de functie van een medewerker betaalt u een hogere of lagere prijs. Lees meer »

12038119_1699936106904210_5436675036413070038_n 22fe21057c9ce4490c8e7e80c440d44d 47dd55bc47a7b5b3bd92a7442feb5b8e