Twijfelen aan jezelf als moeder

Ben jij als 40+ vrouw moeder? Dan twijfel je vast wel eens of je het wel goed doet als mama van je kind(eren). En dat begint al na de bevalling, ma... Lees meer »

Sporten na je 40ste: hoe doe jij dat?

Zo, je welverdiende vakantie zit er weer op. Lekker uitgerust? Hoorde bij jouw vakantie ook een hapje en een drankje? Lees meer »

Grijs haar: kleuren of verzorgen?

Grijze haren. Het moment dat ze voor het eerst naar je teruglachen in de spiegel komt vanzelf. Heb jij ze inmiddels ook ontdekt? Geen paniek! Lees meer »

Mondkapjes

Mondkapjes: Vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen dragen we in de salon een mondkapje, ook al is er voor ons beroep een vrijstelling. Lees meer »

Zomersluiting

De salon is gesloten van 23 augustus t/m 13 september 2021. Vanaf 14 september sta ik weer graag voor u klaar. Om voor elke klant voldoende tijd te... Lees meer »

Her - opening

Her - opening: We mogen per 3 maart weer aan het werk!! Wij bereiden ons voor om weer aan het werk te kunnen i.c.m alle maatregelen van het RIVM. Lees meer »

De kapsalon beleving. Wat betekent dat?

Even naar de kapper gaan. Wat versta jij daaronder? Ga je voor het gemak- even snel knippen, wassen en weer door? Of ga jij voor een verwenmoment v... Lees meer »

Bestel nu de speciale Valentijnsdag giftbox

Valentijnsdag. De dag waarbij je extra aandacht voor elkaar hebt. Een goede reden om eens lekker uit eten te gaan, of samen iets leuks te gaan doen. Lees meer »

LOCKDOWN

Lieve klanten, Zoals jullie inmiddels weten moeten de kapsalons gesloten blijven tot in ieder geval t/m 19 januari 2021. Lees meer »

Prijsverhoging

Prijsverhoging per 1 november 2020 Het afgelopen jaar zijn er veel dingen veranderd door de Covid-19. De grondstoffen van producten, materialen, tr... Lees meer »

Verkiezing de leukste ZZP-er van Over-betuwe

Hoe trots kan en mag je zijn, Kapsalon Haarbalans heeft een gouden Award gewonnen met de titel "DE leukste ZZP-er van Over-Betuwe". Lees meer »

PROTOCOL verantwoord naar de kapper in Coronatijd

Op dit moment van schrijven is de kapsalon gesloten t/m 20 mei 2020. Voor klanten: blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: n Lees meer »