VAKANTIESLUITING

Geschreven op

De salon is gesloten van 19 augustus t/m 10 september 2019. Op woensdag 11 september sta ik weer graag voor u klaar. Lees meer »

Nieuw ECO Marlie producten CG PROOF

Geschreven op

De eerste CG kapsalon in de regio Nijmegen.. Kapsalon Haarbalans die volgens de CG knipmethode knipt en werkt met CG producten. De producten bestaan meer dan uit 98% uit natuurlijke ingrediënten die voor een heel groot gedeelte van biologische landbouw komen. Lees meer »

Curly Girl kniptechniek ECO proef

Geschreven op

Een nieuwe kniptechniek voor krullend haar. Belangrijk bij deze behandeling is ook welke haarverzorgings producten en stylings producten je gebruikt. Voor de echte krullenbollen die houden van mooi, gezond haar En een groen milieu. Deze kniptechniek beheerst Jolanda. Lees meer »

Plantaardige haarkleuring Botanēa

Geschreven op

Wordt verwacht, een 100% plantaardige professionele haarkleuring. Voor elke klant wordt er een op maat gemaakte plantenkleuring klaar gemaakt. De poeders worden gemengd met heet water. Lees meer »

Kapsalon Haarbalans gaat VERHUIZEN

Geschreven op

Kapsalon Haarbalans gaat VERHUIZEN... Na lang nadenken hebben we deze beslissing genomen. Ruim 15 jaar geleden ben ik klein begonnen, en ben in de loop der jaren enorm gegroeid. Super fijn en enorm trots dat ik dit heb bereikt. Lees meer »

Lifestyle

Geschreven op

Binnenkort nieuwe lifestyle artikelen bij ons in de salon. Denk aan potten, kunstplantjes, kaarsjes, plate, lantaarns en nog meer.. Lees meer »

PUUR JO wellness arrangement

Geschreven op

PUUR JO Wellness arrangement: - Ontvangst met een verse cappuccino of verse biologische thee - Uitgebreid advies over de PUUR JO producten - Hoofdwasmassage met PUUR JO haarmasker, met de geur van menthol - Knip beleving - Mini hapjes - Styling met PUUR JO producten - PUU... Lees meer »

Prijsverhoging per 1 januari 2019

Geschreven op

Met ingang van 1 januari 2019 zijn wij genoodzaakt om de prijzen te verhogen. Dit komt o.a door de verhoging van het BTW tarief van 6 naar 9%. Een tweetal loonsverhogingen voor het personeel, stijging van de Sociale lasten en verzekeringen. Lees meer »

Uw afspraak

Geschreven op

Wegens onze drukke agenda, verzoeken we u vriendelijk om ruim op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak. Indien u te laat op uw afspraak verschijnt, kunnen we niet garanderen dat uw afspraak volledig uitgevoerd kan worden. Lees meer »

Verkiezing Leukste kapsalon Gemeente Nijmegen

Geschreven op

Kapsalon Haarbalans is weer genomineerd voor de verkiezing Leukste Kapsalon van Gemeente Nijmegen. Al twee jaar op rij hebben we deze prijs gewonnen. Het zou mooi zijn om dit jaar ook deze prijs te winnen. Doe je mee ! Lees meer »

12038119_1699936106904210_5436675036413070038_n 22fe21057c9ce4490c8e7e80c440d44d 47dd55bc47a7b5b3bd92a7442feb5b8e