Krulbeleving exclusief:

Curlsys: De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier,waardoor het krulhaar tegen de natuurlijke valling in gaat met gevolg droog, weerbarstig haar dat je niet onder controle krijgt. Door een nieuwe techniek die bestaat uit bundels haar die van nature bij elkaar zitten apart in te knippen, daardoor krijgt het haar meer ruimte om op een natuurlijke wijze op te krullen.Door al deze losse bundels krijgt het haar meer volume en is er nauwelijks nog pluis.

DE VOORDELEN: natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet. Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer tevoorschijn. Futloze permanenten worden weer vitaal. Uw haar krijgt twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume. En niet te vergeten, u bent weer happy met uw krulhaar. Bij deze techniek moet er minimaal twee centimeter haar af, ook krult het haar nog minimaal twee centimeter op.

Doordat deze manier van knippen veel techniek en tijd vereist, vragen we om bij het maken van een afspraak te vermelden dat je graag volgens het Curlsys systeem geknipt wilt worden.

PRIJSLIJST Curlsys:

Halflang haar  90 minuten                       €92,50

Lang haar    100 - 120 minuten               €115,00

Deze behandeling is inclusief wassen en drogen.

Jolanda is gespecialiseerd in deze techniek.

 

Krul kniptechniek de "ECO Curly Girl techniek" . 

Voor de echte Krullenbollen die houden van mooi, gezond haar EN een groen milieu. Hierbij zijn de ingrediënten van je haarverzorging erg belangrijk.

Basis Eco Curly Girl Behandeling:

Wassen, knippen, drogen / diffuser

€45,00

Dé Eco Curly Girl all - in behandeling:

Pre Poo behandeling (PUUR JO Jojoba & argan oliebehandeling). Pre Poo is een behandeling voordat je je haar gaat wassen met een shampoo.

Wassen, knippen, drogen / diffuser

Behandeling duurt +/- 60 - 90 minuten* 

Half lang haar €75,00

Lang haar €90,00

* afhankelijk van de haarlengte

Jolanda is gespecialiseerd in deze techniek.

Bij het maken van een afspraak graag vermelden dat het om de Eco Curly Girl techniek gaat.

 

NIEUW Haarbalans de LUXE:

De krullen worden eerst goed in model geknipt. Hierna wordt het haar gereinigd (final wash) met de Signature Cleanse. Dit is een diep reinigende gel op basis van vitamine C. Het verwijdert alle siliconenoverschot mineralen en resten van andere haarproducten. Ook chloor en metalen die zich opstapelen in het haar als gevolg van hard water. 100% vegan. Vervolgens komt er een heerlijke Olaplex treatment CG proof en sluiten we af met PUUR JO verzorging en styling. Eindresultaat meer hydratatie in het haar en verzorgde gezonde krullen.

Behandeling duurt 75 minuten *

Prijs €79,95 *

* afhankelijk van de haarlengte en haardikte

Wil je graag op de hoogte blijven van alle krul ontwikkelingen, volg dan Facebook Dé Krullenspecialist Haarbalans of

Instagram Dé krullenspecialisthaarbalans

 

KUUR:

PUUR JO Jojoba & Argan olie

Geschikt voor de Pre Poo behandeling

Een organische olie voor beschadigd en krullend haar, het "goud" voor je haar.Heeft de eigenschap zeer snel en diep in het haar en huid te dringen. Het hydrateert en herstelt het haar. Deze olie is ook zeer geschikt voor fijn haar, want het maakt je haar niet zwaar en laat het niet super vettig aanvoelen. Argan olie versterkt het haar, geeft glans. Je krullen gaan weer mooi vallen...

Inhoud 150 ml €39,95

 

 

 

 

 

 

 

Hier is de Curlsys techniek gebruikt

   

 na      

 

PUUR JO alleen haarverzorging, er is NIET GEKNIPT !

Puur jo verzorging  voor   Puur jo verzorging voor

Puur jo haarverzorging na na      Puur jo haarverzorging na

Curly Girl techniek all inn (inclusief een Pre- Poo oliebehandeling)