Proteïne behandeling

Je haar heeft veel schade opgelopen door middel van haarverf, gebruik van de stijltang of krultang (hitte), of door veel te zwemmen in chloorwater. De buitenste laag van je haar is poreus geworden er ontstaat ruimte tussen de haarschubben en wordt de middelste laag in je haar blootgesteld aan de aggresieve styling, weersinvloeden en shampoo. De haarschubben blijven open staan en het haar kan moeilijk mineralen, vitamines en een toegediend vocht vasthouden om zichzelf te herstellen.

Daarom heeft je haar extra proteïnen nodig. Het maakt je haar sterk, het hydrateert en zorgt ervoor dat het vocht in je haar behouden blijft. Erg geschikt voor droog / beschadigd haar en gespleten haarpunten. Het repareert beschadigd haar en vormt een dun laagje op de haren waardoor het glad (glanzend) en beter kambaar is. Dit laagje beschermd ook tegen zout water, zonnestraling en tegen té heet föhnen.

Deze behandeling is een boost voor het haar. Ook zorgt deze behandeling ervoor dat het haar minder zal uitvallen.

We gaan het haar eerst wassen met een PUUR JO shampoo, alle stylingsproducten moeten uit het haar verwijdert zijn.Tijdens deze behandeling wordt de 100% geconcentreerde proteïne gemengd met een hydratatie PUUR JO haarmasker. Er wordt gebruik gemaakt van een warme / hete handdoek om je haren, zodat de haarschubben goed open gaan en de proteïnen goed in je haar kan trekken. Na 30 minuten wordt het uitgespoeld, het haar wordt verder niet meer gedroogd.

LET OP !!!!!!!

Dit is een voorbehandeling hier zit dus GEEN KNIPPEN bij. Het knippen moet als een extra behandeling geboekt worden.

Tijdsduur: 45 minuten 

Prijs : €49,95