Plantenkleuring Rodolphe & Co

Organic Infused Colors

100% plantaardige professionele haarkleur.

Je haar kleuren met alleen planten, hoe fantastisch is dit ?Want dat is het, enkel planten en soms ondersteunend door kruiden.

Het kleuren met planten heeft heel veel voordelen.Het kleurt niet alleen je haar, maar verzorgt ook je haar en hoofdhuid.Het vormt een beschermende laag om je haar en geeft meer volume.Het brengt de hoofdhuid opnieuw in balans en werkt tegen schilfers en een geïrriteerde hoofdhuid, omdat het de talgproductie reguleert.Veel mensen bouwen een allergie op tegen chemische haarkleuringen.Het kleuren met planten biedt dan een uitkomst.Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft en geen chemische verf wilt gebruiken en ook bij hoofdhuidproblemen zoals psoriasis en eczeem.Dankzij de 100% natuurlijke oorsprong is het ook nog eens volledig biologisch afbreekbaar,goed voor het milieu dus!

Met een plantenkleuring kun je het haar niet oplichten.

Een oplossing voor alle vrouwen:

Het product bevat geen allergenen en dierlijke stoffen en kan dus door iedereen gebruikt worden.Veilig tijdens- of na chemotherapie.

Planten die o.a verwerkt zijn in de kleuren, Henna, Indigo, Cassia, Curcuma,Eucalyptus, Aloe Vera, Kamille, Manjihsta.....

Kenmerken:

- 100% grijsdekking mogelijk

- kleur opfrissen

- versterkt de natuurlijke haarkleur

- geeft verzorging en glans

- behoud van de haarvezel

- vrij van metaalzouten

- donkerder kleuren

- felle koperen of koperrode kleuringen

- verheldering : GEEN

- houdbaarheid : 6 tot 8 weken

- 100% VEGAN

Prijs: vanaf €65,00 (afhankelijk van de haarlengte en haardikte)

Interesse in deze plantaardige kleuring, vermeld dit duidelijk bij het maken van een afspraak. De eerste behandeling neemt meer tijd in beslag. Voor deze behandeling kunt u terecht bij Jolanda.