Reactie plaatsen

Reacties

Anne-marie
7 maanden geleden

De zorg en aandacht in de salon is heerlijk! Jolanda is eerlijk en denkt goed mee. Ik kom er heel graag en verheug me erop als er weer een afspraak staat!

Anne-Milou
2 jaar geleden

Gisteren ben ik voor het eerst bij Kapsalon Haarbalans geweest. Het was een hele fijne ervaring. Jolanda neemt de tijd om je haar goed te bekijken en onderzoeken. Mijn haar valt weer luchtig en mooi. Ontzettend blij mee!

Manon
2 jaar geleden

Vandaag voor het eerst bij Jolanda geweest. Ik ben heel blij met het resultaat. Jolanda kon goed vertellen waarom ze krullen knipt zoals ze doet. Daarnaast ook nog praktische tips gekregen waar ik wat mee kan.
Een aanrader voor andere krullenbollen!

Marit
2 jaar geleden

Net weer geknipt door Jolanda. Helemaal tevreden en blij liep ik de salon uit. Ze heeft ontzettend veel verstand van krullen en heeft me weer praktische tips gegeven om mijn pluizige haar om te toveren tot mooie krullen. En daarnaast is het ook gewoon heel gezellig. Echt een aanrader dus!

Kim
2 jaar geleden

Vorige maand voor de 1e keer in deze salon geweest en ben nog steeds super blij met mijn krullen.
Eindelijk een goede kapper gevonden voor mijn krullen.

Zeker een aanrader voor mensen met krullen.

Ik ben een tevreden klant en zal nergens anders meer mijn haar laten knippen!

Sandra
2 jaar geleden

Mijn haar zit mooi in de krullen. Niet alleen op de dag van de knipbeurt, maar ook de dagen erna. Je krijgt goede uitleg over hoe je je haar het beste kunt behandelen. Zeer tevreden.

Marieke
2 jaar geleden

Wat een geluk dat ik nu bij Haarbalans ben geweest, Ik heb voor het eerst van mijn leven een pluisloze mooie gezonde krullenbol! Hele fijne producten leren gebruiken kortom; ben helemaal blij! Aan alle krullenbollen aan te raden!!

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen