• Gratis verzenden vanaf 75 euro
  • Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden.

Over Jolanda

 

Trots presenteer ik een verrassende andere kijk op het kappersvak.
Met 33 jaar werkervaring, waarvan 19 jaar als zelfstandige met personeel heb ik in het jaar 2018 een belangrijke beslissing genomen.

Na jaren met personeel gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1 juli 2019 ZZP-er. Dat is mijn beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Waarom? Omdat ik nu ervaar dat klanten écht speciaal voor mij komen. Mijn ervaring, mijn kennis, mijn eerlijk advies en specialiteiten. Enorm trots dat ik deze stap heb durven zetten.

Investeren in jezelf en tegelijkertijd rekening houden met het milieu. Mijn liefde voor de natuur te combineren met mijn passie voor het kappersvak heb ik bewust gekozen om te werken met natuurlijke producten. Vanaf 2017 is mijn eigen label PUUR JO gelanceerd. Een haarverzorging lijn vrij van Sulfaten, Siliconen, Sulfaten, Dierproefvrij.

Vanaf 2021 is Krul Spul gelanceerd, een lijn geschikt voor krullend haar die volgens de CG methode werken. Nog steeds blijf ik mezelf ontwikkelen door het volgen van trainingen. Ik luister graag naar jouw wensen, geef advies over jouw coupe en kleur en haal het beste uit jezelf naar boven!

Rating: 5 sterren
1 stem