DE verandering

 

Kleine veranderingen groots effect, dat is de insteek bij dit arrangement.

Wil je graag een keer wat anders met je haar, en wil je weten wat het beste bij je past en waar jij je lekker bij voelt. Wil je je grenzen gaan verleggen. Je wilt een nieuwe start gaan maken. Het maakt niet uit om welke reden jij graag deze behandeling wilt laten doen.

Tijdens deze behandeling ontvang je persoonlijk advies en handige tips op het gebied van HAAR, KLEDING en MAKE-UP. Ik zal je laten zien, hoe je het maximale uit jezelf haalt.

Maak een afspraak voor het arrangement "DE verandering", alleen of in een klein gezelschap.

De verandering arrangement:

  • er wordt een voor foto gemaakt door een professionele fotograaf (Stuart Label bij Daylight Studio)
  • ontvangst cappuccino / kruidenthee / sapje
  • persoonlijk advies van je haar, er wordt een nieuwe haarcoupe geknipt*.
  • professionele make-up wordt aangebracht
  • de haren worden in model gebracht
  • na foto

Tijdsduur: ongeveer 4 a 4½ uur

Prijs: €495,00 ( dit is inclusief één voor foto*). Er is een mogelijkheid om na foto's bij te bestellen.

* extra optie is het kleuren van het haar, deze kosten komen bij het totaal bedrag.

Je gaat akkoord dat er voor en na foto's gemaakt worden. Deze foto's worden getoond op onze o.a website, advertenties en social Media.

 

TIP: ook leuk om als cadeau te geven

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Eline
een jaar geleden

Een super fijne/mooie ervaring waar je even helemaal een momentje voor jezelf hebt.

De dag begonnen bij Shenna van Stuart Label waar ik super lief ben ontvangen en waar we al hele mooie voor foto's hebben genomen. Hierna door naar Jolanda waar er geweldig voor mijn haar en make-up is gezorgd! Als afsluiter de na foto's geschoten en wat een eindresultaat zeg..wauw!
Je merkt aan alles dat ze hun passie aan het uitoefenen zijn. Zo lief en heel veel bruikbare tips gekregen over mijn haar.
Mega bedankt voor deze heerlijke ervaring!
Liefs Eline

Loeka
2 jaar geleden

Wauw wat een ervaring.
Mijn moeder heeft mij enorm verrast met dit geweldige cadeau.
Een krulbeleving en een make-up behandeling door Kapsalon Haarbalans. Alles werd vastgelegd door een professionele fotograaf Shenna van Stuart Label bij Daylightstudio in Nijmegen.

Het was vooraf best spannend, we kennen elkaar namelijk niet. En ik had totaal geen idee wat ik van deze fotoshoot moest verwachten.

Eerst een voor foto maken bij Shenna, wat een lieve vrouw. Ze zorgde ervoor dat ik op mijn gemak voelde. Dit is zeker gelukt, wat een prachtige locatie een studio met veel daglicht.

Jolanda gaat aan de slag om het krullende haar te knippen met een speciale kniptechniek. Het haar wordt meer in lagen geknipt het zorgt ervoor dat het haar meer luchtigheid krijgt. Eindresultaat mooie verzorgende gedefinieerde volle krullen, en meer speelsheid aan de voorkant.

Met als afsluiting een professionele make-up, ik ben nog meer gaan stralen op deze voor mij speciale bijzondere dag. Ik wil namelijk een nieuwe kant van mezelf laten zien.

Jolanda heeft veel passie en enthousiasme voor haar vak, en dat merk je aan alles wat ze deed! Ik had nog nooit eerder een make-over meegemaakt, maar Jolanda's expertise en gezelligheid zorgde ervoor dat ik een heerlijke ervaring had!

Deze dag voelde ik me heerlijk, en heb ik er een vernieuwend zelfvertrouwen aan over gehouden.
Dankzij Jolanda heb ik mezelf weer kunnen vinden.

Bedankt Jolanda en Shenna voor jullie vakkundigheid.

Liefs Loeka

Rating: 5 sterren
1 stem