Olaplex:

Chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Als gevolg van deze invloeden kunnen zwavelverbindingen aan de binnenkant van het haar beschadigen of zelfs breken. Dit gaat ten koste van de stevigheid en de elasticiteit. Het haar zal broos worden en heeft geen glans. Olaplex verbindt en versterkt de verbroken zwavelverbindingen aan de binnenkant van het haar. De conditioner of masker geeft veel betere resultaten en de kleurpigmenten blijven langer opgesloten, zodat je langer kunt genieten van een mooie kleur.

Waarom is Olaplex anders ?

Het is absoluut niet te vergelijken met een conditioner of masker, omdat Olaplex niet werkt aan de buitenkant van het haar.

Olaplex herstelt de schade aan de binnenkant.Olaplex bouwt het haar van binnenuit op zonder dat het resultaat uitgespoeld wordt.

Wat belooft Olaplex jou ?

Sterker, gezonder en glanzender haar dan ooit tevoren. Betere elasticiteit van het haar, langere houdbare kleur. Makkelijk in model te brengen.

NIEUW !!!!!
Stap No.0 een intensieve herstellende booster dat diep in het haar trekt en het haar prept voor de No.3. Samen herstelt deze behandeling (No.0 en No.3) het haar voor 68% en maakt het haar 3x sterker. Thuisbehandeling.

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/ blondeer is uitgespoeld.

Stap No.3 Hair Perfector neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo wordt je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met No.4 en No. 5 van Olaplex. Ideale voorbereiding op de volgende (ont)kleurbehandeling.

Stap No.4 Shampoo maakt het haar sterk en glanzend, verzwaart het haar niet en hydrateert het haar.

Stap No.5 Conditioner herstelt de schade aan de binnen en buitenkant van het haar,voor dagelijks gebruik,verzwaart het haar niet.

Stap No.6 Bond Smoother leave in treatment en styling crème,versterkt,beschermt en hydrateert het haar.Zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur.Versnelt de föhntijd

Stap No.7 Bonding Oil herstelt, versterkt en creëert een hoge glans, vermindert pluizig haar.UV en hittebeschermend tot 230C, houdt de haarkleur langer fris,laat geen resten achter en verzwaart het haar niet.100% VEGAN EN DIERPROEFVRIJ. VRIJ VAN ALCOHOL

Stap No.8 Moisture Mask, dit lichtgewicht masker met de gepatenteerde formule van Olaplex is in staat om de meest fragiele lokken te versterken, terwijl het tot vier keer meer hydratatie, twee keer meer glans en wel tot 96% meer body dan een gewoon haarmasker. Of je haar nu beschadigd is door chemische behandelingen, kleuren of borstelen - dit masker belooft zijdezachte resultaten die aanzienlijk zichtbaar zijn op alle haartypes.

 

Olaplex herstelbehandeling:

De meest populaire salonbehandeling van dit moment en de noodzakelijke eerste stap bij beschadigd haar.

De Olaplex herstelbehandeling kan worden gebruikt als een resetknop voor je haar. Je bouwt hiermee de kracht, structuur en integriteit van het haar opnieuw op, tot het punt dat het haar weer een chemische of kleurbehandeling aan kan. Stimuleert het krijgen van lang haar. Deze behandeling kan 1x per week in de salon worden gedaan voor en/of na een chemische behandeling. Het is toepasbaar op alle haartypes, van nooit behandeld haar tot extreem behandeld haar prijs v.a €40,00

Resultaat bij blondering / ontkleuring / uitgroei :

  • herstelt schade aan binnenkant van het haar, zorgt voor sterker, glanzender en gezonder haar. Voorkomt haarbreuk en uitdroging van het haar.
  • langer behoud van de kleur, 100% veganistisch, niet getest op dieren
  • vrij van sulfaten, siliconen, DEA, gluten, ftalaten, aldehyde
Rating: 5 sterren
1 stem