9 minuten kleuring Milkshake

De eerste permanente kleur die maximale resultaten garandeert in slechts 9 minuten.

Garandeert maximale grijsdekking met een langdurig resultaat. Bevat hyper gefermenteerd madelief -extract, madeliefjes zijn niet alleen prachtige bloemen, ze zijn rijk aan actieve ingrediënten zoals harsen, tannine, essentiële oliën.....Zonnebloemolie: met een verzachtende werking, geeft weersbaarheid. Een kleur die de kleur wensen respecteert van elke vrouw die behoefte heeft aan een dekkende, glanzende en volle kleur. 

Maak kennis met deze 9 minuten kleuring

Prijs v.a 40 cc €44,95

Zie je ook van die mooie plaatjes en foto's waarop een natuurlijke kleurverloop te zien is. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende termen.

Balayage:

Hierbij wordt ongeveer 50% van het haar opgelicht, je creëert meer diepte in het haar. De natuurlijke basis (uitgroei) daar gaan we niets aan veranderen. Het wordt met een freehand techniek ingezet. Een techniek waarbij uit de losse pols subtiele highlights in het haar worden aangebracht, met een kleurverloop van donkerder bij de aanzet naar lichter in de punten. Na de kleuring wordt er altijd een toner over het haar heen gezet voor een natuurlijke eindresultaat.

Prijs: vanaf €141,00

 

Foilage:

Lijkt erg op Balayage, maar nu niet met een freehand techniek maar met folies. Het kan in verschillende tinten aangebracht worden. Je kan heel precies werken en de uitgroei zeer gering houden. Er komt altijd een toner over het haar heen om extra glans te creëren.

Prijs: vanaf €145,00

 

Baby / Microlights:

Dit zijn hele subtiele highlights, erg natuurlijk. Het lijkt alsof je haar is opgelicht door de zon. Geen streep effect. De babylights zitten niet door het gehele haar, maar vaak rondom je gezicht en op de kruin.

Prijs: vanaf €59,95

Haircontouring / Faceframing:

Spelen met zowel lichte als donkere tinten in het haar. Je creëert niet alleen meer diepte in het haar waardoor je haar optisch voller lijkt. Maar je kan juist ook je gelaat nog beter uit laten komen. Je brengt de lichtste tinten aan op het deel van het haar waar je de aandacht op wil vestigen. En met de donkere tinten om schaduw te creëren.

Prijs: vanaf €99,95

 

Er zijn dus verschillende mogelijkheden en technieken. Wil jij nu ook meer vrolijkheid en gezelligheid in je haren. Maar je hebt geen idee welke techniek, maak dan een afspraak voor 'een advies op maat'. Ik geef je een eerlijk persoonlijk advies en we boeken daarna een vervolg afspraak in.

 

 

 

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.