De kapsalon beleving. Wat betekent dat ?

Even naar de kapper gaan. Wat versta jij daaronder? Ga je voor het gemak- even snel knippen, wassen en weer door? Of ga jij voor een verwenmoment voor jezelf, van binnenkomst tot weer fris gekapt naar buiten stappen? Oftewel, een beleving in de kapsalon. Laat ik nou gespecialiseerd zijn in dat laatste. Lees hier hoe je een kapsalon beleving bij Haarbalans er stap voor stap uitziet!

Een geurige binnenkomst

Je stapt de salon in. Meteen merk je een aangename, rustgevende geur op. Het is een wolkje van etherische olie, mijn trouwe klanten herkennen deze geur als geen ander! In de knusse inrichting zie je veel planten en natuurlijke producten.

Ik sta al klaar voor je in de kapsalon om te luisteren naar je wensen en je van passend advies te voorzien. En ik neem de tijd voor je. Want een persoonlijk en eerlijk adviesgesprek is in mijn ogen onmisbaar voor een fijne klantbeleving. Ik zal dus altijd eerlijk zijn over de haalbaarheid van je wensen.

Haren wassen: even ontspannen

Tijd om je haren lekker fris te wassen met een verzorgende shampoo die bij jouw haar past, als dit onderdeel is van jouw behandeling. Even ontspanning en rust, met een zacht achtergrondmuziekje..en een heerlijk hoofdmassage. Dat is een vast onderdeel van de beleving bij Haarbalans, en een echte verwennerij!

Nadat ik je haar drooggedept heb met een zachte handdoek, ga je lekker in een stoel zitten. Wil je een luxe glas verse thee of koffiespecialiteit? Of een biologische sapje? Natuurlijk krijg je er ook iets lekkers bij. Als je wilt kun je op je gemakje bladeren in de tijdschriften die al voor je klaarliggen, terwijl ik met je lokken aan de slag ga.

Privé behandeling

Als je een afspraak maakt bij mij, zijn wij de enige in de kapsalon. Geen andere klanten in de stoelen, geen andere kapsters. Waarom? Ik vind het fijn om één op één te werken, zodat jij een zo persoonlijk mogelijke beleving hebt en we een persoonlijk gesprek kunnen voeren als je dat prettig vindt. Dit is jouw verwenmoment.

Natuurlijk ben ik op de hoogte van de laatste trends, producten en technieken. Je kiest bij mij tenslotte naast een persoonlijke beleving, ook voor jaren ervaring en kennis als krullen kapster en haarwerkspecialist, die ik up to date houd met trainingen. Benieuwd naar foto's van mijn werk? Kijk dan eens op mijn social media  krullenkapper  voor de laatste trends, aanbiedingen en voor-en-na foto's!

Ook de verzorgingsproducten die ik voor jouw haar gebruik en aanbied in de salon zijn belangrijk in het totaalplaatje van een bezoek aan Haarbalans. Zo veel mogelijk is milieuvriendelijk en op natuurlijke basis: vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, SLES, SLS en de kleurproducten bevatten geen ammonia. Zo vind je de volledige Olaplex lijn bij mij, maar ook PUUR JO zie webshop: mild en met liefde voor jouw huid, haar en de natuur.

Tevreden naar huis

Je haar glanst gezond, zit weer fantastisch en je bent klaar om naar huis te gaan. Ik geef je eerst nog advies voor het thuisonderhoud van je lokken, zodat jij ook zelf dat fantastische kapsel kunt creëren. Vanzelfsprekend kun je ook bij mij kopen wat daarvoor nodig is. Ben je benieuwd wat deze beleving nu kost?

Even samenvatten:

Je hebt heerlijk in persoonlijke sfeer kunnen ontspannen in mijn salon, met een hoofdmassage, iets lekkers, advies op maat en natuurlijke producten in je haar dat met expertise geknipt en behandeld is. De mogelijkheid tot het in de salon kopen van luxe haarproducten, cadeaupakketten en -bonnen horen hier ook bij. Dit alles samen maakt de prijs van een beleving bij Haarbalans. Alle belevingen en de prijzen vind je onder het kopje Kapsalon.

Kom jij ook ontspannen bij mij in de stoel?

Organische groet Jolanda

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.