Keratine beleving

 

Zou je willen dat je haar handelbaar en minder onhandelbaar was?

Ga je op vakantie en vrees je voor de luchtvochtigheid?

Houd je van je krullen, maar heb je een hekel aan pluis?

Dan is een van deze behandelingen zeer geschikt voor jou...

 

Een keratine behandeling die je haar respecteert. Deze gladmakende behandeling is formaldehyde-vrij, wat betekent dat er tijdens het proces geen verbindingen in de haarstructuur worden verbroken of beschadigd. Dit is géén straightening behandeling. Het haar wordt dus niet volledig steil , maar afhankelijk van het haartype worden jouw krullen / slagen 'getemd'. Op deze wijze wordt het haar glanzender, meer pluis vrij en makkelijker handelbaar. 

Haarbalans werkt alleen met natuurlijke (keratine) producten die een puur voedende werking hebben.

 

Keratine is een stof die van nature in het haar aanwezig is. Het heeft een bindende werking, waardoor het haar elastisch en sterk is.

K-respect staat voor: respect voor het haar, respect voor de regelgeving, respect voor het milieu.

 

Kies de meest geschikte behandeling voor jouw haar!

 

Perfect steil:

Behandeling voor perfect zijdezacht, steil haar. Ideaal voor klanten die hun haar elke dag steil maken. Dit vermindert pluis , geeft een gladdere, slankere look (haar zal niet permanent steil zijn).

3- 4 maanden

Prijs*: va €275,00 (inclusief shampoo en conditioner voor thuisonderhoud.)

* afhankelijk van haarlengte en haardikte.

Let op: na de deze behandeling verlaat je de salon met recht haar. Wanneer je het haar na 48 uur voor de 1ste keer gaat wassen, komt de natuurlijke textuur / valling weer terug maar de pluis is weg.

 

Perfecte krullen:

Deze service is voor klanten met krullend haar die de krullen willen behouden en pluis willen verbannen. Het haar wordt merkbaar tam, pluis vrij en het haar krijgt meer glans, 

3 maanden

Prijs* va €275,00 (inclusief shampoo en conditioner voor thuisonderhoud.)

* afhankelijk van haarlengte en haardikte.

 

Anti-frizz:

Heb je last van dof, onhandelbaar haar ?Je wilt de bestaande vorm en body van het kapsel behouden, maar het pluis verminderen en het haar handelbaarder maken. Je gaat je krullen meer omarmen, het haar gaat meer glanzen.

3- 4 maanden

Prijs* va €275,00

* afhankelijk van haarlengte en haardikte. (inclusief shampoo en conditioner voor thuisonderhoud.)

Let op: na de deze behandeling verlaat je de salon met recht haar. Wanneer je het haar na 48 uur voor de 1ste keer gaat wassen, komt de natuurlijke textuur / valling weer terug maar de pluis is weg.

 

Herstellende behandeling:

Als je ergens op vakantie bent of voor een speciale gelegenheid en je geen zorgen hoeft te maken over pluis haar, oncontroleerbaar haar, dan is dit iets voor jou. Deze behandeling is voor ongeveer maximaal 4 weken en vermindert pluis en is gemakkelijker te hanteren.

2 - 4 weken

Prijs* va €150,00 (inclusief shampoo en conditioner voor thuisonderhoud.)

* afhankelijk van haarlengte en haardikte.

 

 

Thuisonderhoud:

Keratine is een zeer duur product. Jouw haar is onze belangrijkste focus en voor ons is het belangrijk dat je na deze keratine behandeling ook zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom zit er bij deze behandeling twee hoogwaardige verzorgingsproducten t.w.v €43,90 inbegrepen.

Bij de eerste aankoop krijg je bij elk product een herbruikbare fles, daarna koop je alleen refill verpakkingen.

 

Hoe ziet een keratine behandeling voor perfect steil bij Haarbalans eruit?

 • We starten met het grondig wassen van je haar met een zuiverende Preparing shampoo. Deze shampoo reinigt het haar intensief, zonder het balans van de hoofdhuid en het haar te verstoren. Door deze shampoo worden haarschubben mild geopend. Zo wordt de keratine beter opgenomen. Er wordt geen conditioner gebruikt,
 • We borstelen en drogen het haar. Dit doen we totdat het voor minstens 90% droog is.
 • Als het haar schoon en droog (genoeg) is, brengen we de keratine aan. Dit wordt passé voor passé gedaan, zodat het product goed en geleidelijk wordt opgenomen. Tegelijkertijd kammen we je haar goed door. Het bevat kostbare natuurlijke oliën uit het Amazonegebied met anti-frizz werking, muru muru-boter en melkproteïnen met een voedende werking.
 • We laten de keratine ongeveer 30 minuten inwerken.
 • We föhnen en borstelen het haar volledig droog.
 • Het haar wordt met de steiltang glad gemaakt.
 • Overtollige keratine wordt kort uitgespoeld , we gaan het 1x nawassen met een Smoothing shampoo en sluiten af met een conditioner.
 • We föhnen en borstelen het haar volledig droog en maken gebruik van een Maintainer mist. Het haar wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Het haar mag na deze behandeling 48 uur niet worden gewassen.

 

Zoals je hierboven leest, een keratine behandeling is intensief. Afhankelijk van je haarlengte en haardikte kan een behandeling 2 tot 3,5 uur duren.

 

Na de behandeling is het belangrijk dat de verwachtingen duidelijk zijn en ook de nazorg goed wordt uitgelegd.

 • Het haar zal na de keratine behandeling goed verzorgd moeten gaan worden. Wij geven bij deze behandeling twee hoogwaardige verzorgingsproducten mee, zodat je ongeveer 3 maanden plezier hebt van de behandeling. Gebruik deze ook alleen maar, eventueel als extra de Maintainer mist voor bescherming.
 • Ook krul moet goed verzorgd worden na de keratine behandeling. Het moet nog steeds elke dag in model worden gebracht, ondanks dat er keratine in zit.
 • Let op: bij sommige behandelingen verlaat je de salon met recht haar. Wanneer je het haar na 48 uur voor de 1ste keer gaat wassen, komt de natuurlijke textuur / valling weer terug maar de pluis is weg.

 

 

 

 

Rating: 3 sterren
2 stemmen