Verwen jezelf.....

Maak kennis met onze exclusieve PUUR JO spa haarrituelen en maak uw bezoek een echte Spa & Wellness beleving.
Droom weg tijdens een verkwikkend en ontspannend hoofd- en nekmassage, betover je zintuigen met diverse aromatherapieen. 

Haarbalans De Luxe:het haar worden eerst goed in model geknipt. Hierna wordt het haar gereinigd (final wash) met de Signature Cleanse. Dit is een diep reinigende gel op basis van vitamine C. Het verwijdert alle siliconenoverschot, mineralen en resten van andere haarproducten. ook chloor en metalen die zich opstapelen in het haar als gevolg van hard water. 100% VEGAN. Vervolgens komt er een heerlijke Olaplex treatment CG proof en sluiten we af met PUUR JO verzorging en styling. Eindresultaat meer hydratatie in het haar.

Prijs: €79,95

Volume ritueel: Fijn en futloos haar met gebrek aan volume krijgt met dit ritueel de nodige volume dankzij de mandarijn. Een ontspannende hoofd- en nekmassage zorgen ervoor dat u na het kappersbezoek weer helemaal ZEN bent €48,50.

Anti haaruitval ritueel:

We reinigen en masseren eerst de hoofdhuid met een PUUR JO Aloé Vera & Cactus gel.
Het haarzakje wordt met dit stimulerende wellness ritueel sterker gemaakt, de doorbloeding wordt gestimuleerd zodat deze een nieuw en sterker haar kan produceren. We raden aan om dit ritueel in het voor- en najaar te nemen of tot het gewenste resultaat is bereikt €48,50  

Psoriasis ritueel:

Door gebruik te maken van Organische producten van PUUR JO kunnen we perfect Psoriasis behandelen en onderdrukken.
Aloë Vera & cactus zorgen ervoor dat uw hoofdhuid zacht gereinigd wordt en fris aanvoelt. Ook zullen de teveel opgebouwde huidcellen verdwijnen / verminderen €48,50

Zo zijn er nog een aantal Rituelen aanwezig. Zit uw behandeling er niet tussen, bel naar 024-3480880

Dan kijken we voor een persoonlijk haaradvies.