Plantenkleuring Botanēa

100% plantaardige professionele haarkleur.

L'oréal Professionnel heeft het beste van de natuur en wetenschappelijk onderzoek samengebracht om Botanéa te maken, door slechts 3 ingrediënten die geoogst zijn in India naar onze laboratoria te brengen.Indigo, Cassia en Henna zijn het hart van de eerste 100% plantaardige haarkleur van L'oreal Professionnel.

Indigo:

De bladeren bevatten kleurstoffen die kleurresultaten afgeven, variërend van blauw tot paars. Ideaal voor bruine of donkere ondergronden, in combinatie met henna.

Henna:

De bladeren laten warme koperkleurstoffen vrij, ideaal voor het maken van blonde, koperen of bruine tinten.

Cassia:

Verbouwd in verschillende delen van India, werd geselecteerd door L'oréal Research om te worden gebruikt als een regelaar en verlichter.

Wanneer deze poeder gemengd wordt met kokend water verandert het in een modderige substantie. Deze substantie wordt vervolgens aangebracht in het haar en zorgt voor een prachtige natuurlijke kleur.

Een oplossing voor alle vrouwen:

Wil je je haar kleuren maar heb je last van allergieën of ben je vegan? Dan is dit product perfect voor jou. Het product bevat geen allergenen en dierlijke stoffen en kan dus door iedereen gebruikt worden. Botanēa is in staat een breed scala aan tinten te creëren en op maat te maken voor iedere klant, wanneer de drie poeders worden gemengd met heet water. Deze drie plantaardige poeders zorgen voor gepersonaliseerde kleurresultaten, van licht blond tot donker bruin, en wit haar wordt gecamoufleerd voor een natuurlijk resultaat.

https://youtu.be/8NPxIQ7yZXQ

Kenmerken:

- "blend" witte haren

- versterkt de natuurlijke haarkleur

- geeft glans

- behoud van de haarvezel

- vrij van metaalzouten

- verheldering : GEEN

- houdbaarheid : 6 tot 8 weken

Prijs: vanaf €54,95 (afhankelijk van de haarlengte en haardikte)

Interesse in deze plantaardige kleuring, vermeld dit duidelijk bij het maken van een afspraak. De eerste behandeling neemt meer tijd in beslag. Voor deze behandeling kunt u terecht bij Jolanda.